Samen een YouTube kanaal starten?

 Ik neem je mee in een intensief en leuk 1-1 traject waarin we 1 maand de tijd nemen om niches te zoeken, het kanaal vanaf 0 opbouwen en na 10 video’s weet je genoeg. Dit is het systeem wat ik heb gebruikt om meer dan 20 kanalen op te zetten en te onderhouden, of tot aan verkoop met winst.

5/5

4.98/5 van 150+ coachingsuren

Ik heb in augustus 2023 een YouTube kanaal gekocht van Thijs, inclusief een coaching-traject. Op deze manier heb ik een mooie boost van het begin van mijn YT carrière. Ik ervaar dit als heel erg prettig en heel erg leerzaam! De samenwerking verloopt soepel, het inplannen van een coaching is met 1 berichtje geregeld. De coaching die Thijs geeft zijn prettig en duidelijk. Ik heb mijn eerste duizenden euro's al omgezet.

Hille Schilstra 1-1 Traject

Belangrijke informatie!

Het traject bestaat simpelweg uit meerdere coachings achter elkaar, in een logische volgorde en met meer 1-1 begeleiding. Dit traject dient als aanvulling op, en niet als alternatief van de cursus. Video coming soon!

Herkenbaar..

Ik snap je zeker.

YouTube Cash Cow kanalen starten is niet altijd makkelijk, zeker niet om in een keer alles zelf uit te vinden. 

Soms kun je voor je gevoel àlles goed doen, maar nog steeds geen virale video’s terug zien.

Wat ik vaak zie...

Thijs heb ik mogen ervaren als een hele relaxte coach die met passie aan de gang gaat met jou of je kanaal.

Pradeep Mataw Ondernemer

Thijs, jij bent oprecht en serieus de beste en meest gunnende coach uit de cursus.

Suraya Student

De coaching met Thijs was heel verhelderend, heb lange tijd getwijfeld om te gaan starten.

Annemijn Ondernemer

Nu ik met je heb gepraat en weet dat ik op de goede weg zit en wat er beter kan heb ik weer volle vertrouwen.

Marcella de Bie Influencer

Thanks voor jullie tips <3 Gaat heel lekker!! 🤩 En levert gelijk ook veel subs op.

Manon Eilander Ondernemer

D.m.v. zijn hulp en custom instructions kan ik nu heel veel zelf maken en heb ik binnen no time video's klaar!

Hidde Tijhuis Ondernemer

Leerzame coaching gehad van Thijs. Ik heb van te voren persoonlijk aangegeven wat ik specifiek wilde bespreken..

Wilco Terlouw Benaming

Ik heb in aug 2023 een YT kanaal gekocht van Thijs incl traject. De coachings die Thijs geeft zijn prettig en duidelijk.

Hille Schilstra Benaming

Ben echt mega blij dat ik ervoor heb gekozen om een traject bij je te gaan volgen. 10/10!

Djamilla Essendam Eigenaar TheTextStore

Je let wellicht al op deze dingen...

Is mijn niche al verzadigd?

Je moet leren om een analyse te maken van de verzadings-graadmeter van je kanaal en in je subniche.
Waar probeer je mee te concurreren? Kan dit nog wel of niet?

Goede onderwerpen: Wat zijn de spelregels?

Leuk, je kiest vaak video’s uit die veel views hebben gepakt bij je concurrentie. Maar dit is vaak niet genoeg. Welke regels doen er wel toe?
Welke video’s moet ik nu wel uitkiezen voor de eerste 10 en niet?

Gebruik van triggerwoorden

BREAKING! JUST HAPPENED! Maar even he: 
Wanneer zeg ik nou welk woord? 

Wist je dat er veel meer woorden zijn die waarschijnlijk aansluiten bij jouw kanaal? Zonder dit te snappen, gaat je kanaal niet viraal.

Welke 'pakkende' thumbnails passen écht bij mijn niche?

Er zijn zoveel verschillende thumbnail stijlen te kiezen: Druk, schreeuwerig en veel kleuren! Of juist zo realistisch mogelijk, zonder enige edits? Weet jij wel dat dit vaak per kanaal verschilt?

De juiste kanaalinstellingen?

Wanneer je een YouTube kanaal start zijn er bepaalde instellingen door te lopen. Keywords instellen voor je kanaal, playlists opmaken, perfecte beschrijvingen typen.
Niet het belangrijkste, maar hoe doe je dit nou wel goed?

Lage AVD oplossen

Heel vaak is dit een kwestie van een verwachting v.s realiteit probleempje. Je levert niet de juiste waarde aan de juiste doelgroep, of er is iets anders simpels wat je over het hoofd ziet.

De juiste doelgroep aanspreken

Dit is uiteindelijk YouTube’s taak: Het uitkiezen van de juiste doelgroep bij de juiste video’s. Maar je kan YouTube zoveel mogelijk helpen door in je strategie heel specifiek 1 doelgroep aan te leren spreken.

Ik kan je met deze dingen helpen!

Wat gaan we nu in zo'n
1-1 traject doen?

01.

Het nicheonderzoek

02.

Strategie bepalen

03.

Productie op gang

04.

Review na 10 video's

De coaching met Thijs was heel verhelderend, heb lange tijd getwijfeld om te gaan starten omdat ik het erg lastig vond een niche te zoeken maar met de uitleg van Thijs heb ik de juiste niche gevonden en ben ik echt aan het knallen gegaan. Ook is hij heel eerlijk, en dat waardeer ik enorm!

Annemijn van Houten Ondernemer

Mijn ervaring met Thijs; Ik volgde Thijs al meer dan een half jaar. Pas geleden begon hij weer meer content te uploaden. Content wat gratis was en voor mij mega waardevol. Hoe je ai kan gebruiken voor je kanaal. Constant investeren in video's zonder resultaat was ik wel klaar mee. Dmv zijn hulp en custom instructions kan ik nu heel veel zelf maken en heb ik binnen no time video's klaar. Ook ben ik met hem wezen sparren over het wisselen van niche. Hoe ik erover dacht en de niche waarvoor ik heb gekozen vond hij ook een goede keuze. Slaap niet op het gebruik van ChatGPT. Hiermee kan je mega goede scripts en thumbnails maken. Thijs is 100% de guy die je hiermee kan helpen.

Hidde Ondernemer

Leerzame coaching gehad van Thijs. Ik heb van te voren persoonlijk aangegeven wat ik specifiek wilde bespreken. Thijs had zich goed op die onderdelen voorbereid, zodat we tijdens de coaching zoveel mogelijk onderwerpen hebben behandeld. Ik zou ook iedereen aanraden om een kanaal te beginnen als ze de juiste AI-tools hebben. Thijs heeft hier veel ervaring in en kan je daarmee goed helpen tijdens de coaching.

Wilco Terlouw Ondernemer

Manier van denken over het algemeen, maar ook kleine zaken waar ik niet zo snel aan zou denken omdat ik gewoon minder ervaring heb. Daarnaast vind ik het ook echt super fijn in hoeverre je meedenkt. Ik heb het gevoel dat ik gewoon alles voor kan leggen! Ben dus echt mega blij dat ik ervoor heb gekozen om coaching bij je te gaan volgen. Zo start ik gewoon veel gegronder en met meer zekerheid aan mijn kanaal. 10/10!

Djamilla Essendam Owner TheTextStore

Thijs heb ik mogen ervaren als een hele relaxte coach die met passie aan de gang gaat met jou of je kanaal. Mijn kanalen liepen niet 100% zoals ik verwacht had en ik was een beetje in de knoop met me zelf geraakt omdat ik niet precies waar het aan lag. Hierbij heeft Thijs me ontzettend veel geholpen door de juiste vragen te stellen en kritisch te kijken wat beter kan. Dit heeft ontzettend veel geholpen! Hierdoor kon ik doelgerichter te werk gaan en zie ik er nu al resultaat van. Ik ben van mening dat het investeren in een goede coach je leerproces ontzettend versterkt en versnelt. Ik raad daarom Thijs ook met volle overtuiging aan als coach!

Pradeep Mataw Ondernemer

Thijs heb ik mogen ervaren als een hele relaxte coach die met passie aan de gang gaat met jou of je kanaal. Mijn kanalen liepen niet 100% zoals ik verwacht had en ik was een beetje in de knoop met me zelf geraakt omdat ik niet precies waar het aan lag. Hierbij heeft Thijs me ontzettend veel geholpen door de juiste vragen te stellen en kritisch te kijken wat beter kan. Dit heeft ontzettend veel geholpen! Hierdoor kon ik doelgerichter te werk gaan en zie ik er nu al resultaat van. Ik ben van mening dat het investeren in een goede coach je leerproces ontzettend versterkt en versnelt. Ik raad daarom Thijs ook met volle overtuiging aan als coach!

Pradeep Mataw Ondernemer

Thanks voor jullie tips <3 Gaat heel lekker!! 🤩 En levert gelijk ook veel subs op. Blijf er wel versteld van staan hoe YouTube nou werkt

Manon Eilander Ondernemer

Ik heb in augustus 2023 een YouTube kanaal gekocht van Thijs, inclusief een coaching-traject. Op deze manier heb ik een mooie boost van het begin van mijn YT carrière. Ik ervaar dit als heel erg prettig en heel erg leerzaam! De samenwerking verloopt soepel, het inplannen van een coaching is met 1 berichtje geregeld. De coaching die Thijs geeft zijn prettig en duidelijk. Ik noteer al mijn vragen vooraf en die lopen we bij langs en krijg duidelijke/heldere uitleg over iedere vraag en niet enkel alleen een antwoord, maar ook de waarom.

Hille Schilstra Ondernemer

Thijs, jij bent oprecht en serieus de beste en meest gunnende coach uit de cursus. Dit moest even in capslock #enthousiasme

Suraya Student

Ik keek erg uit naar de coaching want ik was al begonnen met mijn kanalen maar ik had het gevoel dat ik vast liep en niet goed wist waarom. Nu ik met je heb gepraat en weet dat ik op de goede weg zit en wat er 'fout' is of beter kan heb ik er weer volle vertrouwen in en nogmeer ideeen gekregen! Dus enorm bedankt en zal zeker vaker een coaching willen of kunnen gebruiken 😄

Marcella de Bie Influencer

Leerzame coaching gehad van Thijs. Ik heb van te voren persoonlijk aangegeven wat ik specifiek wilde bespreken. Thijs had zich goed op die onderdelen voorbereid, zodat we tijdens de coaching zoveel mogelijk onderwerpen hebben behandeld. Ik zou ook iedereen aanraden om een kanaal te beginnen als ze de juiste AI-tools hebben. Thijs heeft hier veel ervaring in en kan je daarmee goed helpen tijdens de coaching.

Wilco Terlouw Ondernemer

De coaching met Thijs was heel verhelderend, heb lange tijd getwijfeld om te gaan starten omdat ik het erg lastig vond een niche te zoeken maar met de uitleg van Thijs heb ik de juiste niche gevonden en ben ik echt aan het knallen gegaan. Ook is hij heel eerlijk, en dat waardeer ik enorm!

Annemijn van Houten Ondernemer

Mijn ervaring met Thijs; Ik volgde Thijs al meer dan een half jaar. Pas geleden begon hij weer meer content te uploaden. Content wat gratis was en voor mij mega waardevol. Hoe je ai kan gebruiken voor je kanaal. Constant investeren in video's zonder resultaat was ik wel klaar mee. Dmv zijn hulp en custom instructions kan ik nu heel veel zelf maken en heb ik binnen no time video's klaar. Ook ben ik met hem wezen sparren over het wisselen van niche. Hoe ik erover dacht en de niche waarvoor ik heb gekozen vond hij ook een goede keuze. Slaap niet op het gebruik van ChatGPT. Hiermee kan je mega goede scripts en thumbnails maken. Thijs is 100% de guy die je hiermee kan helpen.

Hidde Ondernemer

Manier van denken over het algemeen, maar ook kleine zaken waar ik niet zo snel aan zou denken omdat ik gewoon minder ervaring heb. Daarnaast vind ik het ook echt super fijn in hoeverre je meedenkt. Ik heb het gevoel dat ik gewoon alles voor kan leggen! Ben dus echt mega blij dat ik ervoor heb gekozen om coaching bij je te gaan volgen. Zo start ik gewoon veel gegronder en met meer zekerheid aan mijn kanaal. 10/10!

Djamila Essendam Eigenaar TheTextStore

Klaar om meer resultaat te zien?

Ik heb maandelijks enkele traject plekken beschikbaar, vier om precies te zijn. Met deze vier plekken elke maand heb ik genoeg tijd om te verdelen tussen mijn eigen YouTube business en jouw kanaal dat we samen gaan starten. Begin hieronder met de eerste stap van het proces om zelf succes te boeken.

FAQ

VEELGESTELDE VRAGEN

Mocht je andere vragen hebben die hier niet naast staan genoemd, kun je altijd contact opnemen via Instagram DM (@thijs_rutgers), Discord of email: info@thijsrutgers.nl

Eerst vul je een intakeformulier in via de knop onderaan de pagina, en daarna reageer ik binnen 24-48 uur op je bericht, dan bespreken we het eerst door.

Nee dit maakt opzich helemaal niks uit. Deze coaching sessies (want dat zijn het in principe) zijn juist geschikt als je het proces weer eens vanaf het begin wil doen.Of dit nu je eerste keer is, of dat je het al vaker zelf hebt geprobeerd maakt niet uit.

We wijken niet af van de volgorde in coachings die vooraf bekend is, tenzij ik een uitzondering maak op basis van jouw unieke situatie. Verder behandelen we echt alles, vanaf het kiezen van de juiste niche, tot aan de strategie, tot de content en na uploaden ben je nog niet van me af: We doen een review na 10 video’s.

Op dit moment kost een traject 697 euro exclusief btw. Dit is gebaseerd op 4 sessies van 60 minuten, inclusief voorbereiding tijd. De prijzen zijn niet hoger door het woordje traject, in principe koop je gewoon 4 coachinguren, maar krijgt daarnaast ook toegang tot 1-1 persoonlijke hulp via chat/email tijdens de sessies en tot redelijkheid ook na het traject.

Nee, dit traject is bedoeld als aanvullend op en nooit in de plaats van. De basis van de Cash Cow Academy dien je te begrijpen, in ieder geval toegang te hebben tot. Zelf ben ik ook lid van de Academy en heb ik alles te danken aan deze kennis tot vandaag.

TIP: Mocht je besluiten om wel lid te worden van de Academy met de code THIJS300, kun je een korting op deze coachings t.w.v €100,- claimen door hierna contact op te nemen met mij. Dat is dus eigenlijk 400 euro korting, met de 300 korting op de cursus inbegrepen.

YouTube Cashcow

KLAAR OM TE BEGINNEN?

Vul dan hieronder het intakeformulier in en we gaan zo snel mogelijk samen aan de slag!
Voordat je daadwerkelijk begint hebben we eerst contact, bespreken we je vragen en betaal je hierna pas.