Coachings geopend - beperkt aantal plekken beschikbaar! KLik hier!

  • shapeshape

    Welkom in
    Mijn YouTube
    hokkie.

    Loop je vast met je YouTube kanaal? Vanaf deze plek help ik je met het redden van je kanaal, of advies waar je in een nieuw kanaal mee door kan groeien.

+ 0 K

Omgezet met YouTube

+ 0

Coachings gegeven

+ 0 M

Maandelijkse views

Waar loop jij tegen aan?

Iets meer over mij

IK GELOOF DAT ONLINE ONDERNEMEN DE TOEKOMST IS

5 dagen per week op kantoor zitten: Daar hebben de meeste mensen geen zin meer in. En waarom zou je ook je hele leven alleen maar werken?

 

Online ondernemen combineert voor mij alles wat ik zoek.

Ik hou van lange dagen van s’ochtends vroeg tot s’avonds laat achter mijn scherm, maar ook van dagen zonder aan werk te denken.

Voor de meeste ondernemingen geldt dan dat je op die dagen geen geld verdiend

Maar niet voor mij.

Ik verdien op beide dagen ongeveer hetzelfde bedrag(!). En dat kan alleen online! En daarvoor zit ik op YouTube. 

Knijp me ff. Ik ben nog steeds niet aan het dromen toch?

Thijs Rutgers

FAQ

VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE COACHINGS

Mocht je andere vragen hebben die hier niet naast staan genoemd, kun je altijd contact opnemen via Instagram DM (thijs_rutgers), Discord of email: info@thijsrutgers.nl

 

Wanneer je lid bent van de Cash Cow Academy kun je een gesprek in onze online kalender inplannen. Deze link ontvang je zodra je hebt besteld!

 

Nee dit maakt opzich helemaal niks uit. De coaching kan gebruikt worden in elke fase waarin jouw kanaal zich bevindt. Maar ook kunnen we samen kijken naar welke niches er zijn, sparren en zo vol nieuwe inzichten komen.

 

We kunnen vrijwel alles doen om te zorgen dat je verder komt, vanuit waar je zit. Maar we kunnen bijvoorbeeld geen kanalen delen van coaches en andere cursisten, en we geven ook nooit gegarandeerde resultaten en bepaalde niches. Het komt wel eens voor dat we een goede niche tegenkomen tijdens de call, maar dit is nooit gegarandeerd.

 

Een coachingscall kost op dit moment €100,- exclusief BTW voor een gesprek van 60 minuten. Voor korte vragen / kleine kanaalreviews vraag ik €60,- voor 30 minuten.

Dit is helaas niet mogelijk. We bieden deze coachingcalls aan als extra van de Cash Cow Academy, speciaal voor studenten. 

TIP: Mocht je besluiten om lid te worden van de Academy met de code THIJS300, kun je een gratis call t.w.v €100,- claimen door hierna contact op te nemen met mij. Dat is dus eigenlijk 400 euro korting, met de 300 korting op de cursus inbegrepen.

Exclusief voor leden van de:

UPDATE – Na 9 maanden weer geopend! Beperkt aantal plekken beschikbaar!