Lid worden van de Cash Cow AcademY? Lees hier hoe je dit kunt doen tijdens de sluiting van aanmeldingen

Beginnen met YouTube?

Mijn Cash Cow Academy Review van Jelline Brands

Geld verdienen online kan al een hele poos. Om dit met eigen YouTube kanalen te doen, daar was je zelf waarschijnlijk niet op gekomen, zelfs niet nu we bijna richting 2024 gaan.

Ik ben al jaren op zoek naar hoe ik naast mijn baan als freelancer een inkomen kan verdienen, waarmee je online werkt en een passievere vorm van inkomsten opbouwt.

Jelline Brands wel, en na het succesvol lanceren van meerdere YouTube kanalen die haar ruim een ton(!) per maand opleveren, startte ze de Cash Cow Academy. 

Hier leert Jelline mensen met het begrip Cash Cow Channels, kanalen op te zetten die viraal gaan, en met deze vele views en advertenties een serieus inkomen op te bouwen.

Zelf kwam ik 1 jaar geleden in aanraking met de Cash Cow Academy, en was ik op zoek naar een artikel of blog precies zoals deze

Ik wilde namelijk weten of het de moeite waard was om de cursus van Jelline te volgen, of dat ik dit zelf ook wel zou kunnen uitvogelen. 

Met een achtergrond in digital marketing achtte ik de kans hoog dat ik dit zelf ook wel zou kunnen, maar uiteindelijk ben ik na mijn research toch overstag gegaan en ben ik lid geworden van de Cash Cow Academy. 

Wat heeft dit mij gebracht, of waar heb ik juist spijt van?

In deze blog vertel ik je mijn ervaring met de Cash Cow Academy van Jelline Brands, hoe ik haar heb leren kennen, hoe mijn eigen avontuur verliep en of ik de cursus zou aanraden.

Samen aan YouTube Cash Cow beginnen?

Volg dezelfde cursus als ik toen ik begon met YouTube! Naast 500 euro korting met mijn code THIJS500, krijg je mijn e-book, toegang tot mijn privé e-mailadres en maak je kans op 4 gratis privé coachings t.w.v. 400 euro! 

Hoe ik Jelline heb leren kennen

De eerste keer dat ik van Jelline Brands hoorde, was via een interview dat ze gaf in een podcast van de IMU.

Later heb ik Jelline persoonlijk leren kennen en heb ik samen met haar gewerkt aan verschillende kanalen, waar ik later in dit artikel verder op terug zal komen. 

Ook heb ik op het Cash Cow Event gesproken in 2023, in de Jaarbeurs in Utrecht, hier hebben we een gezellige en waardevolle tijd gehad met zijn allen.

Hier werd een kanaal gepresenteerd waar ik trots aan had meegewerkt voor de challenge. (Dit kanaal staat nu ook opgenomen in de cursus!)

Veel mensen die Jelline nu tegenkomen zullen haar hebben gezien op TikTok, of via programma’s zoals Hart van Nederland, waar ze steeds vaker wordt gevraagd.

Ik zat zelf op een opleiding CE in de afrondingsfase, en het liep voor geen meter, toen ik deze podcast tegenkwam. De IMU kende ik wel van de jaren dat ik als freelance webdesigner werkte, en mijn interesse was gewekt. 

Ik heb de podcast grijs gedraaid, waarin ze uitlegde hoe ze haar eerste kanaal begon, hoe ze tot haar eerste niches kwam: en hoe dit ervoor zorgde dat haar kanaal over YouTube-koppeltjes uitgroeide tot de eerste video waarmee ze 2000 euro verdiende!

Na het meermaals luisteren van deze podcast, begon ik mijn eigen eerste kanaal. Met de kennis van nu had ik direct al kunnen voorzeggen dat dit geen succes ging worden, alleen al vanwege de slechte niche keuze.

Later in de Academy zou ik dit soort dingen al van veel verder hebben zien aankomen, omdat gek genoeg elke beginner dezelfde beginnersfouten maakt.

Maar laat ik niet té hard van stapel lopen, dit vertel ik je straks allemaal nog.

Eerst zal ik nog wat dieper ingaan op Cash Cow Kanalen, want wat zijn nou precies cash cow kanalen, en zijn die nou zo bijzonder?

Wat zijn Cash Cow kanalen nou precies?

Een Cash Cow Channel is als ondernemer een verborgen goudmijn op YouTube. Geen bekend gezicht nodig zoals een Enzo Knol, maar het kanaal blijft slow but steady geld genereren.

Geen eigen opnames nodig, want het kanaal draait op bestaande online content. Het verdienmodel zelf werkt door passief inkomen via advertenties inkomsten, waarbij de video’s op de lange termijn blijven zorgen voor inkomsten.

Zo gaat het in z’n werk:

1: Filmpjes maken: In plaats van zelf te filmen, wordt slim gebruik gemaakt van bestaande online bronnen. Bestaande video’s of fragmenten worden zorgvuldig geselecteerd, samengevoegd en bewerkt om nieuwe video’s te creëren.

2: Uitbesteding: Tijd tekort? Huur anderen in. Tekstschrijvers, voice-over artiesten en video-editors worden ingeschakeld om hoogwaardige video’s te maken. Doordat dit mensen zijn uit landen over de hele wereld, worden de kosten laag gehouden, en maak je een complete video al gauw voor zo’n vijf tientjes.

3: Publiceren: De video’s worden geupload naar het YouTube-kanaal. Elke video krijgt een aansprekende titel, beschrijving en thumbnail met een tikkie clickbait om het publiek te verleiden.

4: Inkomsten genereren: Zodra de video’s online zijn en bekeken worden, rollen de advertentie-inkomsten binnen. Deze advertenties verschijnen voor, tijdens of na de video en de opbrengst wordt gedeeld tussen het kanaal en YouTube.

5: Passief Inkomen: Deze video’s zijn als een betrouwbare bron van inkomsten. Ze blijven geld opleveren, zelfs als je niet actief bezig bent met nieuwe content.

Hoe ziet een Cash Cow kanaal eruit?

Het soort inhoud verschilt per persoon, maar meestal draait het om educatieve, grappige, of informatieve video’s die een breed publiek aanspreken.

Bekende Cash Cow Channels zijn onder andere Alux.com, Tech Vision en Bright Side. Geen specifieke BN’er of bekende Hollywoodster als presentator, maar ze bieden wel waardevolle content aan hun kijkers.

En door de juiste onderwerpen uit te kiezen: Heel veel views.

Mensen die creatief zijn en wat vrije tijd hebben, of investeerders die via YouTube willen verdienen, kunnen dit concept eens onderzoeken.

Onthoud wel dat het succes van zo’n kanaal afhankelijk is van de niche en de kwaliteit van de video’s.

Mede om deze reden dat er zoveel factoren zijn waar je succes van afhangt, raadde mijn vrouw al meteen aan om gewoon met de Academy te starten.

Maar ik was nog te eigenwijs. Ik besloot eerst zelf aan de slag te gaan.

Mijn eigen ervaring met mijn minst en meest succesvolle Cash Cow kanalen

Mijn eerste kanaal die ik begon was… niet mijn beste en meest succesvolle kanaal.

Dit had je waarschijnlijk wel kunnen verwachten, gezien ik zonder gedegen research en zonder advies van anderen gewoon begon waar ik dacht dat ik kon beginnen. 

Het nadeel hieraan is, is dat je heel snel in dezelfde valkuilen stapt als dat de meeste beginners vallen. Het voordeel van zo’n groep ervarenen, is dat wanneer je deze valkuilen te horen krijgt via anderen die ze maken, je kan leren en ze zelf niet meer hoeft te maken. 

Mijn kanaal ging over film samenvattingen, ‘movie recaps’.

Het probleem van dit kanaal zat eigenlijk al direct in de NICHE.

Daarnaast wist ik natuurlijk ook totaal niet wat ik aan het doen was, maar ik kreeg op de Top Gun video al wel de eerste tienduizenden views binnen op een nieuw kanaal.

Ik deed van alles fout, maar ik kreeg wel door: Onderwerpen timen met dingen die in het nieuws zijn of door de samenleving besproken worden, dat is een grote kans op viraal gaan.

Toch kon dit niet voorkomen dat dit kanaal werd opgegeven, met zoals net genoemd, dus als reden de niche.

Wat was nou het probleem?

Movie recaps zijn erg moeilijk om toegelaten te worden in het YouTube partnerprogramma, vanwege de regels rondom reused content.

Daarnaast was de niche ook gewoon erg vol, er zijn heel erg veel van deze kanalen al te vinden. Ook al heeft een kanaal dus veel views, dat wil dus niet betekenen dat jij hier in moet stappen, leerde ik toen. Maar wanneer dan wel?

De dag dat ik lid werd van de Cash Cow Academy

Terwijl dat ik nog bezig was met dit kanaal, werd ik uiteindelijk overgehaald door mijn vrouw (toen nog vriendin), om de cursus aan te schaffen.

Ze schoot zélfs de kosten van de cursus voor, omdat ze zoveel vertrouwen had in dat ik dit ging halen samen met de cursus.

Na het lid worden in mei 2022 stuurde ik dit berichtje in de groep:

En dit heeft zich absoluut uitbetaald. Na enkele maanden begon ik met mijn derde, en meest succesvolle kanaal die vandaag de dag nog steeds in mijn handen is.

Dit kanaal heeft een revenue gedraaid, waar natuurlijk nog kosten vanaf gaan, maar dit is natuurlijk een prachtig resultaat.

Los van het feit dat ik op dit kanaal nog steeds erg trots ben, natuurlijk ook de vraag: Waarom heb ik dit toch als lid van de Cash Cow Academy gedaan?

En waarom heb ik niet besloten zelf door te zetten, zoals ik eerst van plan was?

Dit ga ik je vertellen in het volgende stukje.

Waarom ik zelf besloot lid te worden?

Hier kan ik vrij kort over zijn, ik had het gevoel dat ik iets belangrijks zou missen als ik geen lid zou worden van de Academy. 

Een geheim trucje bestaat niet, heb ik inmiddels ontdekt, maar zoals ik al enkele keren noemde: iedereen maakt dezelfde fouten.

En het erge is: De meeste van deze fouten hadden voorkomen kunnen worden als je de videos opvolgt, en de berichten in de Discord leest. 

Wanneer je zonder deze kennis all-in op een kanaal gaat, waar je zonder voor kennis misschien wel tien filmpjes laat maken voor 50 euro, ben je 500 euro kwijt als dit kanaal niet blijkt te werken. 

De kans is groot dat wanneer je dit eerst had gepeild in de groep, of een zoekterm had gebruikt in de zoekbalk van de Academy, je gelijk goed advies had gevonden.

Dan had je dit niet alleen bespaard, maar had je dit geld direct in een kanaal kunnen steken waar je wel succesvol mee kan worden.

Wanneer mensen tegenwoordig lid worden van de Academy en ze mijn kortingscode THIJS500 hebben gebruikt, bied ik mensen zelfs aan om bereikbaar te zijn op een speciaal e-mailadres waar ik dit soort vragen wil beantwoorden.

Zo blijven je vragen wat méér anoniem dan in de openbare chatboxen, maar heb je wel de vragen op je antwoorden waarmee je kanaal-problemen opgelost worden.

Samen aan YouTube Cash Cow beginnen?

Volg dezelfde cursus als ik toen ik begon met YouTube! Naast 500 euro korting met mijn code THIJS500, krijg je mijn e-book, toegang tot mijn privé e-mailadres en maak je kans op 4 gratis privé coachings t.w.v. 400 euro! 

Achteraf had ik dit zelf ook graag gehad, maar vond ik deze hulp door middel van veel groepscoachings van Noah en Jelline, en natuurlijk uit de cursusvideo’s en de community. 

Ik had nooit verwacht dat ik, na het kijken van de video’s in 2 maandjes, zo lang nog gebruik zou maken van de community.

Sterker nog: Ze zijn elke dag actief, zowel topstudenten als Jelline zelf.

Waarom ik zo enthousiast ben over de Cash Cow Academy?

Hieronder wil ik je meenemen in de redenen waarom ik overtuigd ben dat je de Cash Cow Academy moet willen aanschaffen als je begint met YouTube Automation (Cash Cow), als je serieus bent over dit verdienmodel:

1: Voorkomen van alle beginnersfouten

Een geheim trucje bestaat niet, heb ik inmiddels ontdekt, maar zoals ik al enkele keren noemde: iedereen maakt dezelfde fouten.

En het erge is: De meeste van deze fouten hadden voorkomen kunnen worden als je de videos opvolgt, en de berichten in de Discord leest. 

Als ik toen dus die 500 euro had uitgegeven aan Brief Movie, mijn eerste movie recap kanaal, dan was er waarschijnlijk wel iemand in de cursus geweest die had gezegd:

De kans is groot dat wanneer je dit eerst had gepeild in de groep, of een zoekterm had gebruikt in de zoekbalk van de Academy, je gelijk goed advies had gevonden.

Dan had je dit niet alleen bespaard, maar had je dit geld direct in een kanaal kunnen steken waar je wel succesvol mee kan worden.

Hulp van topstudenten

Hieronder vind je wat voorbeelden van reacties van zogeheten topstudenten in de groep die ik vond.

In de Cash Cow Academy ben je een topstudent wanneer je een omzet hebt behaald van $50.000.

Dit wordt bekroond met een Ninja logo naast je naam.

Als je iemand in de Discord ziet reageren met deze emoji, weet je dus dat je advies krijgt van iemand die al veel geld aan het verdienen is op YouTube. 

Het leuke is dat je hier onwijs veel van leert, maar dat deze mensen eigenlijk aan niemand verplicht zijn om te interacten of te reageren. 

Dit wordt uit eigen enthousiasme en beweging gedaan, dit laat zien dat mensen écht lang blijven hangen en dat je er niet alleen voorstaat.

Jelline is zelf ook actief in de Cash Cow Academy community!

Niet alleen (top)studenten helpen elkaar door vragen te beantwoorden, Jelline is zelf ook actief in de Discord en reageert zelf ook op vragen. 

In mijn ogen is het belangrijk om bij een cursus zoals deze te beoordelen of de cursus niet alleen een manier is om geld te verdienen, maar ook daadwerkelijk waarde geleverd wordt door de cursusleider.

Update: Zelfs in augustus 2023, 3 jaar na het lanceren van de Academy, is Jelline nog actief om vragen te beantwoorden.

2: Updates binnen de Academy

Het volgende punt is dat oude , niet actuele informatie uit de cursus wordt gehaald en nieuwe content wordt opgenomen om dit te vervangen en zo up-to-date te blijven. 

Bijvoorbeeld in 2023, nadat ChatGPT met veel bombarie de AI introduceerde in de wereld, werd er in de Cash Cow Academy, samen met mij, al gauw een heuse AI-module opgezet.

Vooral voor de studenten die ook zelf aan hun kanalen werken, is deze module eigenlijk helemaal niet meer weg te denken uit de cursus.

Nieuwe casestudies

Ook worden er naast de casestudy die al sinds 2022 in de cursus staat, het kanaal waar door Jelline €50,000 per maand mee is omgezet, een nieuwe opgenomen.

Er wordt hier ook gepraat over een compleet nieuwe versie van de cursus, met nog weer veel meer informatie.

En dat terwijl ik met heel veel anderen al genoeg had aan deze versie van de cursus om topstudent te worden. 😯

Dit is in augustus 2023 aangekondigd, en zal betekenen dat de cursus prijs wéér omhoog gaat wanneer de cursus weer actief gepromoot wordt.

De vorige keer was dit een prijs verhoging van 200 euro, ik verwacht dat dit minstens weer hetzelfde wordt, of dat het zelfs richting de 2000 euro zal gaan.

(Mocht je dit lezen voordat deze prijsverhoging is ingegaan, zou ik snel actie ondernemen en lid worden met kortingscode THIJS500 voor nog eens 500(!) euro korting op het cursusbedrag.)

3: Wekelijkse groepscoachings

Werk je aan je kanaal en loop je even helemaal vast?

Er worden ook elke week groepscoachings gegeven, en die zijn voor iedereen toegankelijk.

Dit zijn online colleges, net alsof je weer op een opleiding zit, maar dan speciaal voor YouTube!

Of je de cursus nog maar nét hebt gekocht, of dat je hem al 1 jaar hebt: Iedereen is welkom.

Deze groepscoachings zijn net zoals de cursus geheel online te volgen, zodat het niet uitmaakt waar je bent.

Je ontvangt altijd voor 20:00 een linkje in de chat, waar je een Zoom-meeting kunt bijwonen.

In deze meetings kun je live reageren op dingen die er verteld worden, lessen die er gegeven worden en vragen die gesteld worden.

Ook kun je chatten als je liever je microfoon uit hebt staan. 😉

Mocht je er een avond niet bij kunnen zijn, geen probleem.

De opnames van deze coachings worden zoveel mogelijk online opgeslagen als video in de cursus. Zo mis je niks als je toevallig niet bij de coaching aanwezig kunt zijn.

4: Actieve en super lieve community

De sfeer die er heerst in de Cash Cow Academy groep, is positief en aanstekend werkt.

Er wordt onderling veel gedeeld, gepraat en soms ook wel eens gelachen om melige berichten.

Vooral in het weekend wil het nog wel eens gebeuren dat leden of Jelline zelf connecten, in de niet serieuze praatgroep #praten. 

De rest van de groepen zijn natuurlijk serieus bedoeld en wat zakelijker, wat ook prettig is, maar de sfeer is alsnog informeel.

We zijn met zijn allen gewoon een groep mensen, ook wel veel jonge mensen, die geld verdienen met YouTube.

Online wordt steeds vaker ook offline

Sinds kort worden er ook steeds vaker gezellige activiteiten ondernomen door enkele studenten die elkaar helemaal gevonden lijken te hebben.

Dit gebeurt vaak via de accountability groepjes, dit zijn groepjes die onderling gevormd zijn om elkaar te motiveren.

Ook wanneer er verdrietige dingen gebeuren, bij ziekte of heftige ongelukken, zijn de mensen in de groep er voor elkaar.

Ik zie regelmatig bloemetjes voorbij komen, kaarten die gezamenlijk onderschreven worden, en voor Jelline’s bruiloft was zelfs een persoonlijke video opgenomen.

Maar het mooiste voorbeeld vond ik toen er iemand uit de academy ernstig ziek bleek te zijn. Toen werd er vanuit de groep geld ingezameld om ze samen een midweek weg te geven in de Efteling, om tijd door te brengen met het hele gezin. Hoe mooi is dat!

Dit voorbeeld gebeurde vlak nadat ik lid werd in 2022, en na dit gezien te hebben was ik erg verbaasd en ontroerd, dat dit zo ging bij een online gebeuren.

5: Het Cash Cow Event

Zoals eerder verteld, heb ik afgelopen juni voor het eerst het Cash Cow Event bezocht. Dit was al eerder georganiseerd, maar toen was ik nog maar net lid, en was ik helaas te druk.

Nu was ik erbij, en mocht ik ook direct spreken. Ik deelde mijn visie op de toekomst van YouTube, in combinatie met AI: Wat wel, wat niet en hoe dan:

De screenshot die je hiervan ziet, is van een opname die er van het event is gemaakt, deze kun je als je lid bent van de cursus gratis terugkijken.

De andere talks gingen ook over mooie YouTube onderwerpen, daarnaast was er goed eten geregeld, waren er gratis kanaal reviews door coaches en konden we met 200 man onderling goed netwerken. 

Ik heb die dag met heel veel mensen gesproken, adviezen mogen geven en vooral het ook erg gezellig gehad hebben. Deze events worden vaker georganiseerd, exclusief voor de leden van de Academy. 

Vaak moet je wel een ticket betalen om wat van de onkosten te vergoeden, maar dit is nooit een heel groot bedrag. Vergelijk het met het bedrag van een etentje!

De laatste dingen die ik kon bedenken: (Extra bonussen)

Toen ik lid werd was dit kopje nog niet van toepassing, maar inmiddels zijn er best wel wat bonussen te noemen die je krijgt als je lid wordt van de Academy.

Gratis toegang tot de Money Mastermind
De Money Mastermind was tot voor kort een maandelijks of jaarlijks abonnement waar je verschillende verdienmodellen kon uitproberen, door mini-cursussen te volgen. Bijvoorbeeld een mini versie over Cash Cow, Affiliate Marketing, Pinterest Adverteren, maar ook een cursus over Mindset, Manifesteren.

Tegenwoordig krijg je bij de Cash Cow Academy een gratis levenslang lidmaatschap voor de Money Mastermind.

Korting op het jaarlijkse CCA Event

Leden van de Academy krijgen de laagste prijs aangeboden voor de hele dag, inclusief eten en drankjes. Dit is om te zorgen dat de kosten wat gedekt worden, al is de prijs niet genoeg om een heel event van te verzorgen weet ik uit eigen ervaring. 😉

Gratis bonus groepscoachings (speciale)

Naast de reguliere groepscoachings, worden ook wel eens gastsprekers van buiten de academy uitgenodigd om extra coachings te geven. 

We hebben laatst bijvoorbeeld een tweeluik gehad van Youri van Hofwegen, de expert op het gebied van Search-Based Kanalen. Hier was heel veel animo voor, ik was blij om hierbij geweest te zijn en ben zelf ook begonnen met het opzetten van zo’n kanaal.

Challenges om jezelf uit te dagen

Er worden vanuit de academy tegenwoordig gezamenlijk, voor wie wil, challenges georganiseerd om de motivatie hoog te houden. 

Voor de vroege vogels hadden we laatst bijvoorbeeld de Miracle Morning Challenge, waar mensen elkaar uitdaagden om vroeg op te staan, bepaalde dingen volgens een boekje op te schrijven, en dat dan te delen in een groep.

Ook werd er een challenge georganiseerd die echt inhoudelijk op YouTube inging. Mensen werden in 4 groepen verdeeld, gebaseerd op hun YouTube ervaring, en moesten samen opdrachten maken. Deze opdrachten hielpen je uiteindelijk betere kanalen te maken.

Mijn meest succesvolle YouTube Cash Cow kanaal

Mijn meest succesvolle kanaal heeft een prachtige omzet gedraaid afgelopen jaar, zoals ook al genoemd stond aan het begin van dit artikel. Dit is het derde kanaal wat ik ooit gestart ben, en ben nog steeds van plan om dit kanaal naar de 100.000 subscribers te brengen.

Bij andere kanalen was dit al wel gelukt, maar het kanaal in deze niche is een hele specifieke niche, met een audience van Verenigde Staten, 65+ en republikeinse achtergrond. 

Het is lastiger om deze doelgroep net zo snel op te bouwen in aantal subscribers vanwege hun technologische vaardigheden, maar gelukkig gaat het daar bij YouTube niet om: Het draait om views.

Met deze niche in het specifiek had ik na Q4 2022 verwacht nog verder omhoog te gaan, helaas bleek dat een van de teamleden het kanaal had gedeeld met iedereen in de cursus. 

Toen groeiden er opeens een boel van deze kanalen in de niche bij, wat voor een bepaalde verzadiging zorgde in de groep.

Ook dat hoort bij het spelletje, maar gelukkig zien we onze views weer toenemen.

En in de tussentijd bouw ik rustig verder aan extra kanalen, dit om de kansen te spreiden en natuurlijk om de omzet te verhogen.

Verder deel ik ook wel eens dingen over dit kanaal in mijn groepscoachings, die ik vaak 1 keer per maand wel geef.

Voor- en nadelen van de Cash Cow Academy

Voordelen

  • Levenslange toegang

  • Jaarlijks compleet opnieuw uitgewerkt

  • Maandelijkse updates in content

  • Actieve community vol met gelijkgestemden.

  • Gratis advies van topstudenten / coaches

  • Nieuwe casestudies met succeskanalen

  • Voorkomen van beginnersfouten

  • Veel gratis bonussen in 2023 t.o.v 2022

  • Toegang tot exclusieve coachings / live evenementen

Nadelen

  • Investering nodig om toegang te krijgen

Maar: Daarna krijg je toegang tot een community en cursus die ik nog nooit zo actief en succesvol heb gezien.

Eindoordeel over de Cash Cow Academy

Zo, je bent aan het einde gekomen van mijn review van de Cash Cow Academy. De lengte van deze review laat duidelijk zien dat ik zeer tevreden ben over de kwaliteit die Jelline heeft geleverd.

Bij de Cash Cow Academy leer je dus echt stap voor stap hoe je je eigen Cash Cow Channel opzet en welke stappen je moet nemen om daadwerkelijk geld te verdienen.

Jelline Brands voorziet je van waardevolle tips en praktijkvoorbeelden, zodat je alle tools hebt om van jouw kanaal een succes te maken. Dit is bij mij dan ook daadwerkelijk gelukt!

Daarnaast krijg je toegang tot diverse bonussen, waaronder groepscoaching en een community van meer dan 2000 gelijkgestemden op Discord.

Hier kun je onbeperkt vragen stellen en de successen van anderen zien en delen in de toekomst.

Een groot voordeel van dit verdienmodel is dat je veel kunt uitbesteden als je dat wilt, zodat je eigenlijk alleen maar met de leuke aspecten bezig hoeft te zijn.

Bovendien zijn er genoeg mogelijkheden om op te schalen als je eenmaal de smaak te pakken hebt, en dat alles zonder ooit zelf in beeld te hoeven verschijnen!

Dus, als je overtuigd bent en serieus met YouTube aan de slag wilt gaan, wacht dan niet langer en ga nu aan de slag met de Cash Cow Academy. Profiteer van een korting van €500,00 via het winkelmandje met de kortingscode THIJS500.

Persoonlijk aanbod

Ben je ook klaar om te beginnen met YouTube? Ben jij die creatieve zelfstandige die een manier zoekt om online inkomen op te bouwen?

Wees niet zo dom als ik was, en twijfel geen seconde langer om ook te beginnen met de Cash Cow Academy. Maar om dit nog wat persoonlijker te maken: Ik help je graag verder, ook nadat je lid bent geworden:

1: 500 euro korting met de kortingscode THIJS500

Ik ben ook niet gek. Ik weet dat ik niet de enige ben met een kortingscode, maar ik herken mensen die mijn kortingscode hebben gebruikt zeker. Deze mensen hebben wat mij betreft voorrang met hulp en ontvangen van mij extra’s, om te zorgen dat je net zo snel topstudent bent.

2: E-book: Hoe ik van A-tot-Z zou beginnen met YouTube Cashcow

Nu ik mijn business serieus aan het opzetten ben, heb ik voor mezelf alles gedocumenteerd. Mijn complete werkwijze, hoe ik kanalen opstart van A-Z, in verschillende documenten. Deze heb ik samengevoegd tot 1 e-book, die je kunt gebruiken om je eigen CCA reis soepel van start te laten gaan. Deze stuur ik gratis naar je op, bij het gebruik van de kortingscode THIJS500.

3: Kans op een gratis coachingstraject van 4 coachings (t.w.v 400 euro)

Alle mensen die zich hebben aangemeld via mijn kortingscode hebben contact met mij, en maken automatisch kans op een coachingstraject met in totaal vier coachings t.w.v 100 euro per coaching. Ik kies elke maand iemand uit om dit traject te starten.

4: Toegang tot mijn persoonlijke email-adres

Wanneer je lid bent geworden met de kortingscode THIJS500, mag je een email sturen naar thijs@cashcowacademy.nl om te laten zien dat je de cursus hebt gekocht via mijn kortingscode. Vanaf dan heb je automatisch toegang tot mijn emailadres waar ik je help door je vragen te beantwoorden over de cursus, je eigen kanaal, kortom: Het hele proces.

Samen aan YouTube Cash Cow beginnen?

Volg dezelfde cursus als ik toen ik begon met YouTube! Naast 500 euro korting met mijn code THIJS500, krijg je mijn e-book, toegang tot mijn privé e-mailadres en maak je kans op 4 gratis privé coachings t.w.v. 400 euro! 

Review video over de Cash Cow Academy

0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x